Artisti nga fshati Reshtan sjell një pikturë të përkryer të legjendës Fadil Vokrri

Fadil Vokrri është legjenda e futbollit dhe sportit në Kosovë, që një jetë të tërë ia kishte përkushtuar futbollit.

Për dhjetë vite Fadil Vokrri ishte kryetar i Federatës së Futbollit të Kosovës ku edhe arriti ta anëtarësoj Kosovën në FIFA dhe UFA. Ai vdiq më 9 qershor të vitit të kaluar. Pas vdekjes së tij stadiumi i Prishtinës u emërua me emrin e tij.

Studenti i Akademisë së Arteve në Prishtinë, Rilind Morina nga fshati Reshtan i Komunës së Suharekës, tregon talentin e tij artistik duke e pikturuar në mënyrë të përkryer legjendën e futbollit Fadil Vokrri.

Ai përmes një postimi e tregon talentin e tij për ikonen e sportit. Të lumtë Rilind, suksese në vazhdim!

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.