Rruga e fshatit Tërrnje e tëra në akull

26.01.2019

Reshjet e borës që kanë filluar gjatë natës së djeshme dhe erërat e forta kanë vështirësuar jashtëmase komunikacionin në fshatin Tërrnje duke u mbuluar i gjithë asfalti nga akulli, ku në këtë fshat automjetet e kanë problem të kalojnë për shkak të akullit. Edhe pse është pastruar rruga kryesore nga bora në këtë fshat, siç […]

Rruga e fshatit Tërrnje e tëra në akull Foto: Ilustrim

Reshjet e borës që kanë filluar gjatë natës së djeshme dhe erërat e forta kanë vështirësuar jashtëmase komunikacionin në fshatin Tërrnje duke u mbuluar i gjithë asfalti nga akulli, ku në këtë fshat automjetet e kanë problem të kalojnë për shkak të akullit.

Edhe pse është pastruar rruga kryesore nga bora në këtë fshat, siç shihet akulli e ka mbuluar të gjithë asfaltin, ku edhe automjetet po ashtu edhe këmbësorët e kanë problem qarkullimin në atë fshat.

Njëkohësisht apelojmë te qytetarët të kenë kujdes dhe të bartin në automjete pajisjet e dimrit gjatë qarkullimit.