Përballja me covid-19, QKMF e Suharekës shpall 4 vende të lira të punës

Pandemia me virusin korona padyshim që ka detyruar punëtorët shëndetësor të jenë në vijën e parë të frontit në përballje me të. Edhe pse mangu për nga stafi, një përballje të tillë çdo ditë me orar dhe pa orar e kanë edhe punëtorët e QKMF-së në Suharekë. E për të plotësuar stafin dhe vende vakante … Vazhdoni me leximin e Përballja me covid-19, QKMF e Suharekës shpall 4 vende të lira të punës