Suharekë, LVV e para me 37.72% pasohet nga AAK me 20.52%, e treta LDK me 19,20%

Suharekë, LVV e para me 37.72% pasohet nga AAK me 20.52%, e treta LDK me 19,20%
Çlirim Gashi

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Numërimi i votave në nivel vendi tashmë po shkon drejt fundit, janë numëruar 97,40% e vendvotimeve ose 2 mijë e 320 vendvotime prej 2 mijë e 382 të tilla.

Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) në nivel vendi Lëvizja Vetëvendosje del e para me 48.18% pasohet nga PDK 17.31%, LDK 13.18% dhe AAK 7.42%.

Po ashtu edhe në komunën e Suharekës janë numëruar 96.39% e vendvotimeve ose 80 vendvotime prej 83 të tilla.

Sipas të dhënave të KQZ-së në këtë komunë, Lëvizja Vetëvendosje e para me 37.72% apo 9 mijë e 442 vota, pasohet nga AAK me 20.25% apo 5.137 vota, LDK e treta me 19,20% apo 4.806 vota dhe e katërta PDK me 17,01% apo 4.258 vota.

LEXO EDHE:  Në mes të ditës, një femër raporton për një sulm seksual në Suharekë

Po ashtu KQZ-ja ka bërë të ditur se dje në ditën e zgjedhjeve deri në orën 19:00 në Komunën e Suharekës në votime kanë dalur 42.52% e qytetarëve me të drejtë vote.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë

Të fundit

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Leshan fiton Lëvizja Vetëvendosje me 279 vota

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Greikoc fiton Lëvizja Vetëvendosje me 519 vota

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Bukosh fiton Lëvizja Vetëvendosje me 230 vota