EXITPOLL i KlanKosovës: LVV 41.8%, PDK 16.5%, LDK 15.2%, AAK 7.2%

Ka përfunduar periudha kohore për të votuar në zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Tashmë qendrat e votimit janë mbyllur në tërë territorin e Kosovës.

KlanKosova ka përgatitur një EXITPOLL, ku janë shfaqur përqindjet e subjekteve politike të cilat garuan në këto zgjedhje.

Sipas këtij EXITPOLL-i, Lëvizja Vetëvendosje ka prirë me 41.8% ndërsa pas saj PDK me 16.5%, LDK 15.2%, AAK 7.2%, NISMA 2.6% dhe Komunitet Pakicë 16.7%.

RAPORTO