Vela publikon infografikën – kaq vende do të kenë subjektet politike në Kuvend
LVV: Qytetarët treguan kulturë demokratike në këto zgjedhje

15.02.2021 / Parlamentare 14 shkurt

LVV: Qytetarët treguan kulturë demokratike në këto zgjedhje

Lëvizja Vetëvendosje ka falënderuar të gjithë qytetarët për pjesëmarrjen dhe kulturën demokratike të treguar në zgjedhjet e 14 shkurtit. Përmes një postimi të publikuar në...

Zëdhënësi i KQZ-së: Numërimi i votave nga diaspora fillon brenda disa ditëve

15.02.2021 / Parlamentare 14 shkurt

Zëdhënësi i KQZ-së: Numërimi i votave nga diaspora fillon brenda disa ditëve

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi, ka thënë se numërimi i votave nga diaspora dhe ato me kusht do të fillojë brenda disa...

Zëdhënësi i KQZ-së tregon kur do të dalin rezultatet e votimit për kandidatët për deputetë

15.02.2021 / Parlamentare 14 shkurt

Zëdhënësi i KQZ-së tregon kur do të dalin rezultatet e votimit për kandidatët për deputetë

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi, ka bërë të ditur se ka përfunduar procesi i numërimit të votave. Ai shtoi se është numëruar...

NISMA Socialdemokrate s’e kalon pragun!