KQZ: Votimi ka filluar me rregull
Policia tejet e përgatitur për zgjedhjet, ka edhe policë civilë nëpër qendra

06.10.2019 / Zgjedhjet 2019

Policia tejet e përgatitur për zgjedhjet, ka edhe policë civilë nëpër qendra

Policia e Kosovës është tejet e përgatitur për zgjedhjet e sotme. Për të eliminuar gati çdo parregullsi, Policia ka vendosur që të vë policë civil...

Voton Valdete Daka, bën thirrje për kujdes gjatë procesit të zgjedhjeve

06.10.2019 / Zgjedhjet 2019

Voton Valdete Daka, bën thirrje për kujdes gjatë procesit të zgjedhjeve

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka ka kryer obligimin e saj qytetar duke votuar në Prishtinë. Ajo ka porositur qytetarët, komisionerët e partitë politike që të...

Këtu mund të shihni se në cilin vend duhet të votoni

06.10.2019 / Zgjedhjet 2019

Këtu mund të shihni se në cilin vend duhet të votoni

Sot qytetarët e Kosovës do t’iu drejtohen kutive të votimeve për të votuar kandidatët e tyre të preferuar për deputetë si dhe njërin nga kandidatët...

Kosovarët nisin votimin
Filloj heshtja zgjedhore
Veseli: Tenderomania do të ndalet