[VIDEO] Shoqata Bukoshi në Zvicër urëlidhëse e shqiptarëve

Shoqati Bukoshi në Zvicër më 26 maj të këtij viti ka mbledhur bashkëatdhetarët gjithandej si synim të koordinimit të aktiviteteve për të ndihmuar atdheun.

Krytari i shoqatës, Shkumbin Zyba thotë se mbi të gjitha qëllimi i kësaj shoqate është dashuria për atdheun duke treguar se shoqata është themeluar për ndihmën e ndërtimit të dy shtëpive në Bukosh dhe kështu në bazë të kontaktit të ruajtur me bashkëatdhetarët shoqata është zgjeruar me anëtarë të tjerë.

Ai gjithashtu tregon se shoqata “Bukoshi” është hapur edhe në Gjermani duke numëruar gjithësej 18 anëtarë të saj.

Për më shumë ndiçni reportazhin nga manifestimi i tre vjetorit të Shoqatës Bukoshi në Diasporë.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.