[VIDEO] Mbyllja e lojërave të fatit, duartrokitet Bali Muharremaj

19.07.2019 / Video

[VIDEO] Mbyllja e lojërave të fatit, duartrokitet Bali Muharremaj
Foto: Ilustrim

I ftuar në emisionin Portal Show në TV Dukagjini me nikoqir Jeton Zogjanin në mesin e artistëve ka qenë edhe kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj.

Ndër arritjet e deritanishme të Komunës së Suharekës, Muharremaj ka theksuar edhe iniciativën e tij për peticionin për mbylljen e lojërave të fatit duke mos harruar të përmend edhe mbështetjen e partive opozitare në Suharekë.


Ai edhe njëherish ka falënderuar qytetarët dhe partitë opozitare që Muharremaj më shumë i konsideron si partner, për mbështetjen e dhënë për këtë iniciativë.

Ka qenë humoristi i njohur Rasim Thaçi-CIMA ai që ka kërkuar që të uroj kryetarin Muharremaj mandej nga të ftuarit ka kërkuar që të duartrokasin kryetarin e Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj për këtë iniciativë.

“Kerkoj falje a ban me ja dhan doren, qe pse po ja jap doren, ni daj i jemi lujke kazino e vike cullak ne shpi e tash po vjen vesh, a ka munsi ni duartrokitje tash krejt ” është shprehur CIMA.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *