[VIDEO] Hapet bufeja e gjimnazit “Jeta e Re”, premtim ky nga kryetari Muharremaj

07.05.2019 / Video

[VIDEO] Hapet bufeja e gjimnazit “Jeta e Re”, premtim ky nga kryetari Muharremaj
Foto: Ilustrim

Gjatë ditë së sotme kryetari i Komunës së Suharekës së bashku me nxënësit e Gjimnazit Jeta e Re kanë bërë hapjen e bufesë së kësaj shkolle.

Sipas kryetari Muharremaj ky është një realizim i një premtimi që e ishte zotuar nga vetë ai. Në fjalën e tij kryetari theksoi se hapja e bufesë është në vazhdën e përmirësimit të kushteve të nxnësve dhe sigurisë së tyre.


Nxënësit e Gjimnazit të Suharekës, nuk do të kenë nevojë më që gjatë orarit të mësimit të dalin jashtë oborrit të shkollës. Për ta e për mësimdhënësit, sot është hapur byfeja, e cila do t’i shërbejë atyre me ushqim e pije dhe artikuj të ndryshëm ushqimor.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *