Suharekë, promovohet libri ”Anembanë”
Suhareka ndër vite, flet bashkëautori i leksikonit ”Vendbanimet e Kosovës” Faton Morina

05.05.2021 / Suhareka

Suhareka ndër vite, flet bashkëautori i leksikonit ”Vendbanimet e Kosovës” Faton Morina

Leksikoni ”Vendbanimet e Kosovës” me plotë 35 bashkëautor, në të cilin janë përshkruar vendbanimet e Kosovës, përfshirë edhe ato të Komunës së Suharekës ndër tjerash...

Mblidhet PDK e Suharekës, mbanë konferencë për media

30.04.2021 / Suhareka

Mblidhet PDK e Suharekës, mbanë konferencë për media

Me 16 vota pro dhe 2 abstenime Asambleja Komunale në Suharekë ka miratuar propozimin e Partisë Demokratike të Kosovës, dega në Suharekë që Gjimnazi ”Jeta...

Dëmet nga vërshimet e janarit, kompensohen 128 familje në Suharekë

19.04.2021 / Suhareka

Dëmet nga vërshimet e janarit, kompensohen 128 familje në Suharekë

Kanë kaluar më shumë se tre muaj që kur Komuna e Suharekës është prekur nga vërshimet, dëmet e të cilave arrijnë shumën afër 1 milonë...