Inicime disiplinore për Ballkanin e presidentin e klubit, Arsim Kabashin

14.05.2024

Inicime disiplinore për Ballkanin dhe presidentin e klubit, Arsim Kabashin, ka bërë Komisioni i Garave, një trupë kjo e Federatës së Futbollit të Kosovës.

Inicime disiplinore për Ballkanin e presidentin e klubit, Arsim Kabashin Foto: Ilustrim

“Ndaj: FC ” Ballkani”. Motivi: Lëshim në organizim të ndeshjes . Pas përfundimit të ndeshjes, në koridorin e zhveshtorëve persona të pa autorizuar shajnë ofendojnë dhe sulmojn fizikisht kryetrajnerin e ekipit mysafir Burim Shala. Sipas raportit të personave zyrtar të ndeshjes Ballkani-Fushë Kosova”, ka shkruar Komisioni.


“Ndaj: Kryetarit të FC ’ Ballkani” , Arsim Kabashi. Motivi: Pas përfundimit të ndeshjes në koridorin e zhveshtorëve dyshohet se ka sulmuar fizikisht kryetrajnerin e ekipit mysafir Burim Shala. Sipas raportit të personit zyrtar të ndeshjes Ballkani –Fushë Kosova”.