Google Assistant tani do të pushojë së foluri nëse thjesht thoni ‘stop’
Lenovo do të sjell një telefon për video-lojëra me 22 GB RAM

8 orë më parë / Teknologji

Lenovo do të sjell një telefon për video-lojëra me 22 GB RAM

Tashmë Lenovo është duke e përgatitur telefonin e ri për lojëra, e që ka për qëllim t’i heqë “barrikadat” mes adhuruesve të lojërave dhe performancave,...

Galaxy S22 Ultra ofron më pak vlerë sesa S21 Ultra

25.01.2022 / Teknologji

Galaxy S22 Ultra ofron më pak vlerë sesa S21 Ultra

Me Samsung që po përgatitet për të lançuar modelin e ardhshëm Galaxy S në Shkurt, informacione të reja rreth modeleve të telefonëve po publikohen çdo...

WhatsApp është gati për të migruar bisedat Android në iPhone

24.01.2022 / Teknologji

WhatsApp është gati për të migruar bisedat Android në iPhone

Duket sikur një mjet i ri për verifikimin me dy hapa do të vijë së shpejti gjithashtu. WhatsApp mund të lëshojë së shpejti dy veçori...