Suharekë: Veturat e parkuara në hapësira gjelbëruese, dëmtojnë dhe pishat

Ani pse afër këtij parku është parkingu i destinuar për parkimin e veturave, disa qytetarë të Suharekës, veturat e tyre i kanë parkuar në hapësirat gjelbëruese.

Këto foto janë shkrepur nga një lexues i portalit tonë M.E (emër i njohur për portalin), i cili është ankuar dhe ka kërkuar nga organet kompetente, perkatësishtë nga Policia e Suharekës, të marrin masa, dhe të gjobitën këta shofër, në menyrë që mos të veprojnë më, dhe të ruhët hapësira dhe gjëlbrimi publik.

Pamjët janë përball Kryqit të kuq në Suharekë, rr.Ali Pashë Tepelena, përkatësishtë të Parku, Besim Ndreca.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.