Suharekë, shpërndahen centrifuga mekanike për vjeljen e mjaltit

Suharekë, shpërndahen centrifuga mekanike për vjeljen e mjaltit
Fisnik Sadiku

19.07.2021 / Suhareka

Për bletarët e Komunës së Suharekës, sot janë shpërndarë centrifuga mekanike për vjeljen e mjalitit.

Kryetari i Komunës së Suharekës ka uruar fermerët që po merrën me këtë veprimtari dhe ka premtuar se kujdesi ndaj tyre nuk so të mungoj asnjëherë.

“Kujdesi për bujqit tanë vazhdon. U shpërndanë centrifugat mekanike për vjeljen e mjalitit, të cilat do t’u shërbejnë për punë edhe më efikase.

Ata po bëjnë punë të mirë dhe ne u gëzohemi suksese të tyre, ka thënë ai.

LEXO EDHE:  Gjatë korrikit Komuna e Suharekës shpenzoi mbi 1,900 euro për dreka zyrtare

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19....

Lexo më shumë

Të fundit