Problemet e fshatit Budakovë

Një problem me të cilin po përballen banorët e fshati Budakovë është kjo rrugë dhe trotuari që shërben për këmbësorët, e cila shihët në foto.

Sipas banorëve të këtij fshati trotuari është mbuluar nga bari.
Banorët e fshatit Budakovë lusin organët kompetente që të dalin në vendin e ngjarjës dhe ta pastrojnë këtë rrugë.

Njëri nga mesazhët e dërguara në redaksinë tonë ishte dhe ky më kërkesën :

“Në fshatin Budakovë janë mbushur rrugët dhe trotuari më bari, lusim organet kompetente që të vijnë dhe ti pastrojnë rrugët.” S.S ( emër i njohur për portalin Suharekaonline ).

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.