Fillon zbatimi i projektit “T′i fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet vullnetarizmit” në Komunën e Suharekës

Fillon zbatimi i projektit “T′i fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet vullnetarizmit” në Komunën e Suharekës.

Kryetari i komunës, Bali Muharremaj përmes një postimi në facebook ka njoftuar se Shoqata “Fuqizimi i Gruas dhe Rinisë Suharekë” ka filluar zbatimin e projektit “T′i fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet vullnetarizmit”, projekt i mbeshtetur financiarisht nga Komuna e Suharekës-DKRS.

Muharremaj njofton se ky projekt ka për qëllim promovimin e punës vullnetare dhe njëherësh fuqizimin e rinisë Suharekase nëpërmjet punës vullnetare.

Tutje, Muharremaj thotë se edhe pse në kohë pandemie do ti përshtatën situatës të zhvillojnë aktivitete të ndryshme.

RAPORTO