Suhareka Online
02.12.2018, 13:45

[FOTO-VIDEO] OFFROAD Theranda rritë adrenalinën në Suharekë

Mbështetur nga asambleja komunale, OFFROAD Theranda ka organizuar turneun e parë Off Road në Therandë.

Nga një numër i madh i pjesëmarrësve nga të gjitha vendet e Kosovës dhe jashtë saj gara po zhvillohet me një adrenalinë të paparë ndonjëherë. E veçanta e kësaj gare ishte interesimi tejet i madh si nga ana e garuesve gjithashu edhe nga shikuesit.

Sa dukej tërheqëse në të njëjtën kohë edhe e rrezikshme shpreheshin shikuesit, mirëpo për garuesit ishte diçka tejet e thjeshtë pasiqë tashmë janë adhurues të këtij sporti ekstrem dhe pjesëmarrjen e bëjnë me vullnetin më të madh. Hallka – Marketing Agency sjellë foto dhe video nga gara:

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

LEXO EDHE:  Elementet të cilat pamundësojnë koalicionin parazgjedhor LDK-VV