Për sigurinë e juaj dhe të klientëve tuaj ndaj COVID-19, mbrojtëse për zyrën tuaj!

Me lehtësimin e masave dhe rihapjen e shumë bizneseve pas pandemisë asnjëherë nuk do të thotë se duhet neglizhuar masat mbrojtëse në zyrën tuaj.

Puna në zyre dhe me palë rrit kontaktin me njerëz dhe padyshim që mund të ju ekspozojë ndaj infeksioneve bakteriale dhe virusale.

Por Reklama R-Sharm tashmë ka menduar që përderisa punoni në zyre të jeni të mbrojtur nga kontakti i drejtpërdrejt me infeksionin.

Me plexiglas transparent një material mjaft i sigurt i cili edhe ju ofron mbrojtje dhe është lehtë për tu pastruar ju mbroni vetën dhe klientët tuaj.

Për më shumë na vizitoni në punëtorin tonë në Shirokë-Suharekë, na kontaktoni përmes telefonit 045 130 003 ose vizitojeni faqen tonë Reklama R-Sharm.

Dimensione standarte 80cm x 60 cm

Ju mund të porosisni sipas dimensioneve standarte 80cm X 60cm ose sipas kërkesës dhe nevojës tuaj.

RAPORTO