Kompania e Sigurimeve “SIGAL” në Suharekë ju mundëson sigurimin e automjeteve nga shtëpia

Kompania e Sigurimeve “SIGAL” me selinë e saj pranë Bodrumit të Verës në Suharekë me operator Florim Beqiraj njfton të gjithë qytetarët e Komunës së Suharekës se të gjithë klientëve ua sjellin sigurimet falas në shtëpi.

Meqenëse tani jemi në një kohë të pandemisë (covid-19) si dhe me miratimin e ligjit nga Qeveria e Kosovës, duke filluar nga kjo kohë automjetet do të qarkullojnë vetëm me sigurime.

Prandaj ne ju ofrojmë një mundësi FALAS për ti sjellur sigurimet e automjeteve nëpër shtëpitë tuaja.

Mjafton ju të na telefononi ose të na shkruarni duke dërguar librezën e veturës tuaj dhe letërnjoftimin në numrat e poshtëshënuar.

Tel. 048 180 705 & 049 329 218 ose në email: sigalsuhaek@hotmail.com

*Artikull i sponzorizuar

RAPORTO