Dhimbjet e muskujve të këmbëve, shkaqet dhe trajtimi
Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

19.07.2021 / Shëndeti

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19. Antigjeni është një proteinë e...

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

08.04.2021 / Lajme

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja...

LAMI Palace – Bëhuni pjesë e ambientit mbretëror duke shijuar çdo detaj!

17.11.2018 / ADS

LAMI Palace – Bëhuni pjesë e ambientit mbretëror duke shijuar çdo detaj!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të paharrueshme për ahengun tuaj.  Çdo...