KEDS njofton për punime në rrjet, nesër disa fshatra të Suharekës deri 3 orë pa rrymë

05.07.2024

SuharekaOnline raporton që ditën e shtunë nga ora 09:00 deri në ora 12:00 do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa vende të Suharekës njofton KEDS.

KEDS njofton për punime në rrjet, nesër disa fshatra të Suharekës deri 3 orë pa rrymë Foto: Ilustrim

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/10 [kV] Theranda  do të ndërpritet:

Dalja 10(kV) – J13 Gelanca (kodi:32000021) nga ora 09:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Fshatrat: Gelancë, bizneset, si dhe shtëpitë përgjatë Rr. Topliçan – Gelancë, një pjesë e fshatit përgjatë Rr. Topliçan -Leshan.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar.