Premtimet 2019: Fabrika e Riciklimit, objekti i ri i Komunës, rruga Mushtisht-Shtërpcë…
90 DITË / Premtimi i kryetarit, nuk përfundon ndërtimi i Shtëpisë së Kulturës

14.11.2019 / Lajme

90 DITË / Premtimi i kryetarit, nuk përfundon ndërtimi i Shtëpisë së Kulturës

Në fund të muajit maj të këtij viti kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj kishte vendosur të shkëpuste kontratën për projektin “Ndërtimi i Shtëpisë...

7 muaj pas premtimit të kryetarit ende nuk është rregulluar varri i dëshmorit Ramadan Cikaqi

05.11.2019 / Lajme

7 muaj pas premtimit të kryetarit ende nuk është rregulluar varri i dëshmorit Ramadan Cikaqi

Si rezultat i reshjeve te shiut dhe erës drunjët e thatë kanë dëmtuar varrin e dëshmorit Ramadan Cikaqi, dhe janë shkaktuar disa dëme tjera fillonte...

Samadrexha bëhet me çerdhe të fëmijëve

30.07.2019 / Suhareka

Samadrexha bëhet me çerdhe të fëmijëve

Samadrexha do ta ketë Çerdhen e Fëmijëve me kushte moderne, këtë e bëri të ditur kryetari i komunës, Bali Muharremaj, ku në bazë të dosjes...