Zjarret prapë pushtojnë pjesë të Suharekës

Në orët e mbrëmjes kanë shpërthyer dy zjarre të furishme njëri në Studençan dhe tjetri në Samadraxhë.

Për të shuar zjarret dhe për të evituar rrezikun e mundshëm në vendin e ngjarjes përveç ekipeve të zjarrëfikësve, kanë dalur edhe drejtor i Shërbimeve publike dhe emergjencës, z. Enver Shabani dhe zyrtar tjerë.

Zjarret që kohëve të fundit po shkaktohen dhe në numër janë të shumtë, janë shqetësuese për Komunën, pasi dyshohet se janë zjarre të qëllimshme.

Kryetari Muharremaj, ka bërë apel tek qytetarët dhe ka kërkuar nga organet që të jenë më syçelë dhe të kalon kryesit e këtyre akteve shëmtuese.

RAPORTO