Vraniq: Pas një mosmarrëveshje rrahet nga dy persona, bëhet për spital

Policia e Kosovës në raportin 24 dërguar media bëhet e ditur se të premten në Vraniq janë intervistuar dy persona pasiqë kanë sulmuar një person tjetër.

Sipas raportit të policisës në fshatin Vraniq më datën 10.04.202 rreth orës 17:20 viktima mashkull  kosovar ka pranuar trajtim mjekësor pasi që i njëjti pas një mosmarrëveshje është sulmuar fizikisht.

Sipas njoftimit bëhet e ditur se ankuesi është sulmuar nga dy të dyshuar meshkuj  kosovarë të cilët janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt.

RAPORTO