Vetëm të hënën, 42 aksidente trafiku dhe 1286 gjoba në Kosovë

Vetëm të hënën, 42 aksidente trafiku dhe 1286 gjoba në Kosovë
Herolind Bytyçi

21.07.2020 / Kronika

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë shkaktuar 42 aksidente trafiku, prej të cilëve 21 kanë qenë me të lënduar, 1 me fatalitet dhe 20 të tjera vetëm me dëme materiale.

Për shkelje të ndryshme të rregullave në komunikacion, policia ka shqiptuar 1286 tiketa trafiku.

Gjatë ditës së djeshme, policia njofton se për vepra të ndryshme penale janë arrestuar 18 persona, 12 janë dërguar në mbajtje.

RAPORTO