Vazhdon mosrespektimi i masave anti-COVID, dënohen mbi 320 qytetarë

Shumë qytetarë në rrugët e qyteteve të Kosovës po vazhdojnë të lëvizin pa maska përkundër hyrjes në fuqi të masave të reja kundër COVID-19.

11.11.2021 / Kronika

Vazhdon mosrespektimi i masave anti-COVID, dënohen mbi 320 qytetarë
Foto: Ilustrim

Policët janë shtuar në rrugë duke sugjeruar qytetarët të vendosin maska si dhe në disa raste edhe duke shqiptuar dënime.

Sipas raportit ditor të Policisë së Kosovës më 11 nëntor, në 24 orëshin paraprak janë shqiptuar 328 gjoba për shkelje të masave.


Sipas masave të reja, të gjithë qytetarët obligohen të mbajnë maska, edhe kur janë duke ecur vetë në ambinte të hapura.

Autoritetet kanë thënë se personat që nuk respektojnë masat do të gjobiten në bazë të ligjit për mbrojtjen nga COVID-19.

Ndryshe, në Kosovë fushata e vaksinimit kundër COVID-19 po vazhdon dhe sipas ekspertëve shëndetësorë, vaksinimi ofron mbrojten më të mirë kundër këtij virusi.

Parandalimi është shërim! Tumor markerët dhe roli i tyre në diagnostifikimin e kancerit

Tumor markerët janë substanca që lëshohen nga qelizat kancerogjene ose prodhohen nga trupi në reagim ndaj një tumori malinj ose...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *