Thyhet shtëpia e një mërgimtari në Suharekë, i vjedhin stoli ari

Në Kosovë rastet e vjedhjeve e grabitjeve janë mjaftë të shpeshta, një rast i tillë ka ndodhur edhe në Komunën e Suharekës.

Në bazë të informacioneve që ka SuharekaOnline bëhet e ditur se cak i hajnave ka qenë edhe një mërgimtar, i cili ka njoftuar se i është thyer shtëpia.

Sipas tij bëhet e ditur se i janë vjedhur stoli ari dhe mjete të punës.

SuharekaOnline mëson se rasti në fjalë ka ndodhur në Suharekë në rrugën Riza Bllaca dhe që policia këtë rast e ka cilësuar si ´´Vjedhje e rëndë´´

RAPORTO