Prizren Thyhet një shkollë në Prizren, vidhen dosjet e nxënësve

Shkolla fillore e fshatit Dedaj të Hasit është dëmtuar dhe vjedhur nga persona të panjohur për policinë.

“Ankuesi mashkull K/Shqiptar ka raportuar se gjatë natës persona të panjohur kanë dëmtuar disa dyer të shkollës dhe nga aty kanë vjedhur tri dosje të nxënësve”, njofton Policia e Kosovës.