Të hënën policia ka dënuar mbi 800 qytetarë në bazë të ligjit anti-COVID

Të hënën policia ka dënuar mbi 800 qytetarë në bazë të ligjit anti-COVID
Saranda Bytyçi

04.05.2021 / Kronika

Policia e Kosovës në vazhdimësi është duke gjobitur qytetarët të cilët nuk po i respektojnë masat mbrojtëse nga pandemia COVID-19.

Një gjë e tillë po bëhet e ditur nga raportet e Policisë së Kosovës, ku sipas raportit të fundit bëhet e ditur se numri i gjobave në bazë të ligjit anti-COVID është rritur, duke e krahasuar me ditët tjera të kësaj jave.

Gjatë ditës së hënë Policia e Kosovës ka dënuar 816 qytetarë të cilët nuk i kanë respektuar masat kundër COVID-19, shkruan SuharekaOnline.

Policia e Kosovës që nga muaji gusht i vitit të kaluar është duke shqiptuar gjoba në bazë të ligjit anti-COVID, ligj ky i cili ka për qëllim parandalimin e përhapjës së infeksionit me COVID-19 dhe menaxhimin e situatës.

Ndryshe, gjatë ditës së hënën janë konfirmuar 101 raste pozitive me COVID-19 dhe janë regjistruar 4 viktima nga ky virus

RAPORTO