Suharekë: Ushtron dhunë fizike dhe psikike ndaj nënës së vet

  • 13.04.2019, 12:22

Një person ka ushtruar dhunë fizike dhe psikike ndaj nënës së vet.

Rasti ka ndodhur në Suharekë dhe është raportuar nga viktima.

Sipas Policisë, i dyshuari pas intervistimit me urdhër të prokurorit, është liruar në procedurë të rregullt.

Të tjera