16.08.2019, 10:38

Suharekë: Një person rrah bashkëshorten e vëllait të vet, tjetri rrah motrën

Një person është arrestuar në Suharekë, pasi që i njëjti ka sulmuar fizikisht bashkëshorten e vëllait të tij.

Viktima nuk ka pranuar tretman mjekësor. Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Po në Suharekë, është arrestuar i dyshuari mashkull pasi që i njëjti kishte sulmuar fizikisht motrën e tij.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

“Një person është arrestuar nga Policia e Kosovës, në Suharekë, pasi që i njëjti e ka sulmuar fizikisht bashkëshorten e vëllait të tij. Më vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje”.

“Një person është arrestuar në Suharekë, pasi që i njëjti e kishte sulmuar fizikisht motrën e tij. Më vendim të prokurorit i dyshuari mashkull është dërguar në mbajtje”.

LEXO EDHE:  Tentohet të dhunohet i mituri 11 vjeçar nën Urën e Gurit në Prizren