Suharekë: Arrestohet pasi, kërcënon policin në seancë gjyqësore

Një person është arrestuar në Gjykatën Themelore Prizren – dega Suharekë, pasi që i njëjti gjatë dëshmisë në një seancë gjyqësore kishte kanosur viktimën zyrtarin policor në detyrë.

Personi në fjal gjatë një seancë në Gjykatën themelore Prizren – dega Suharekë, kishte kërcënuar policin dhe pas atij incidenti, i akuzuari u arrestua.

Me vendim të prokurorit, i dyshuari pas intervistimit është dërguar në qendrën e mbajtjes, transmeton RTK.

RAPORTO