Suharekë: Tre të arrestur për organizimin e lojërave të fatit

Policia e Kosovës në raportin 24 orësh bënë të ditur se në rrugën Hajdin Berisha ditën e premte rreth orës 19:00 janë arrestuar tre persona nën dyshimin për organizimin e lojërave të fatit.

Është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar, nën dyshimin e bazuar se i njëjti ka organizuar lojëra të fatit.

Nga i dyshuari është konfiskuar një telefon mobil dhe 279.50 euro para të gatshme. Me vendim të prokurorit, pas intervistimit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

Rr. Hajdin Berisha, Suharekë 06.12.2019 – 19:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar, nën dyshimin e bazuar se i njëjti ka organizuar lojëra të fatit. Nga i dyshuari është konfiskuar një telefon mobil dhe 283.60 euro para të gatshme. Me vendim të prokurorit, pas intervistimit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

Rr. Hajdin Berisha, Suharekë 06.12.2019 – 19:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar, nën dyshimin e bazuar se i njëjti ka organizuar lojëra të fatit. Nga i dyshuari është konfiskuar një telefon mobil, një laptop dhe 76.85 euro para të gatshme. Me vendim të prokurorit, pas intervistimit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

RAPORTO