Suharekë: Arrestohet për kërcënim me thirrje dhe sms

Në Suharekë është arrestuar një i dyshuar, pasi siç raporton policia, e kishte shkelur urdhrin mbrojtës të gjykatës duke shqetësuar dhe kërcënuar një femër përmes thirrjeve telefonike dhe SMS.

Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në qendrën e mbajtjes.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?

Tashmë, i dyshuari është arrestuar dhe thuhet se kishte kërcënuar një femër, duke e shqetësuar me thirrje telefonike dhe sms.

Raste të tilla të kërcënimeve kohëve të fundit janë bërë të zakonshme edhe pse dënohen me ligj.

RAPORTO