Qytetarët nuk po respektojnë ligjin-anti-COVID, 1138 prej tyre u gjobitën vetëm të dielen

Rritja e rasteve pozitive me COVID-19 në Kosovë ka aktivizuar policinë dhe inspektoratin, kërkesë kjo që erdhi ditë më parë nga Ministria e Shëndetësisë.

Në statistikat e policisë që përcjellë SuharekaOnline bëhet e ditur se policia është duke punuar vazhdimisht që ta mbaj nën kontrollë situatën epidemiologjike, ku vetëm brenda 24 ore janë dënuar 1138 qytetar për mosrespektimin e ligjit anti-COVID-19.

Gjithashtu, Policia e Kosovës brenda 24 ore ka arrestuar 14 persona ku prej tyre njëri është në vuajtje të dënimit dhe 11 të tjerë janë në mbajtje.

RAPORTO