Prokuroria e Prizrenit për 24 orë ka ngritur 13 aktakuza kundër 14 personave të dyshuar

Prokuroria e Prizrenit për 24 orë ka ngritur 13 aktakuza kundër 14 personave të dyshuar
Eurolinda Zenelaj

24.03.2021 / Kronika

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se nga prokuroritë themelore janë ngritur 56 aktakuza kundër 62 personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar 7 persona të dyshuar dhe janë paraqitur 5 kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj 6 personave të dyshuar.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur 13 aktakuza kundër katërmbëdhjetë 14 personave, për vepra të ndryshme penale.

RAPORTO