Prokuroria e Prizrenit për 24 orë ka ndaluar 5 persona dhe ka kërkuar paraburgim për 2 të tjerë

Prokuroria e Prizrenit për 24 orë ka ndaluar 5 persona dhe ka kërkuar paraburgim për 2 të tjerë

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 56 aktakuza kundër 64 personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar për 48 orë 21 persona, si dhe janë bërë 7 kërkesa për caktimin e paraburgimit të 10 persona, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar 5 persona. dhe ka bërë dy kërkesa për caktimin e paraburgimit për dy persona.

Po ashtu, kjo prokurori ka ngritur 4 aktakuza kundër 4 personave, të dyshuar për kryerjen e veprave të ndryshme penale.

RAPORTO