Prokuroria e Prizrenit brenda 48 ore ngrit 20 aktakuza, ndalohet një person

Prokurori i Shtetit ka bërë të ditur se në 24 orët e fundit janë ngritur 72 aktakuza ndaj 85 personave në Kosovë.

Sipas Prokurorit të Shtetit, janë ndaluar 8 persona dhe janë paraqitur tri kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit.

Prokuroria Themelore në Prizren, brenda 48 ore ka bërë ndalimin e një (1) personi dhe ka ngritur njëzet (20) aktakuza kundër njëzet e dy (22) personave, për kryerjen e veprave të ndryshme penale, të përcaktuara në Kodin Penal të Republikës së Kosovë (KPRK).

Cilin subjekt politik do ta votoni në zgjedhjet e parakohshme të 14 shkurtit 2021?
RAPORTO