Prokuroria e Prizrenit brenda 24 ore ngrit 13 aktakuza, ndalohet një person

Prokuroria e Prizrenit brenda 24 ore ngrit 13 aktakuza, ndalohet një person
Eurolinda Zenelaj

15.01.2021 / Kronika

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit prokuroritë themelore kanë ngritur gjashtëdhjetetre (63) aktakuza kundër shtatëdhjetetre (73) personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar shtatë (7) persona për 48 orë, si dhe janë bërë tre (3) kërkesa për caktimin e paraburgimit të gjashtë (6) personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar për 48 orë një (1) person të dyshuar, si dhe ka ngritur trembëdhjetë (13) aktakuza kundër tetëmbëdhjetë (18) personave për vepra të ndryshme penale.

ProkuroritëPrishtinëPrizren PejëGjilanGjakovëMitrovicëFerizajTotal:
Aktakuzat
personat
32 – 3313 – 18/5 – 5 6 – 92 – 25 – 663 – 73
Ndalimet3121///7
Paraburgimet:
 kërkesat – personat
//1-1/2 – 5//3 – 6
Bastisjet////////
Sekuestrimet////////
RAPORTO