Prokuroria e Prizrenit brenda 24 ore ka ngritur 6 aktakuza kundër 6 personave

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur gjashtëdhjetedy (62) aktakuza kundër shtatëdhjetenjë (71) personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar për 48 orë dymbëdhjetë (12) persona, si dhe është bërë një (1) kërkesë për caktimin e paraburgimit të një (1) personi, për shkak të dyshimit se të njëjtit kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur gjashtë (6) aktakuza kundër gjashtë (6) personave, të dyshuar për kryerjen e veprave të ndryshme penale.

ProkuroritëProkuroria SpecialePrishtinë Prizren  PejëGjilanGjakovëMitrovicëFerizaj       Total:
Aktakuzatpersonat/3 – 36 – 65 – 720 – 243 – 414 – 1611 – 1162 – 71  
Ndalimet/6/411//12
Paraburgimet: kërkesat – personat////1 – 1///1 – 1
Bastisjet/////////
Sekuestrimet/////////
RAPORTO