Prokuroria e Prizrenit brenda 24 ore ka ngritur 3 aktakuza kundër 3 personave

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur tridhjetetre (33) aktakuza, kundër tridhjetepesë (35) personave për vepra të ndryshme penale.

Gjithashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar gjashtëmbëdhjetë (16) persona të dyshuar, si dhe janë paraqitur tetë (8) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit kundër dhjetë (10) personave.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar tre (3) persona për 48 orë, ka kërkuar caktimin e paraburgimit për një (1) person dhe ka ngritur tre (3) aktakuza kundër tre (3) personave, të dyshuar për kryerjen e veprave të ndryshme penale, të përcaktuara në Kodin Penal të Republikës së Kosovës (KPRK).

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?
ProkuroritëProkuroria SpecialePrishtinë Prizren  PejëGjilanGjakovëMitrovicëFerizaj       Total:
Aktakuzatpersonat/26-273-3///3-41-133-35
Ndalimet/733/2/116
Paraburgimet: kërkesat – personat1-13-51-1//2-21-1/8-10
Bastisjet/////////
Sekuestrimet/////////
© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
RAPORTO