Prokuroria e Prizrenit brenda 24 ore ka ngritur 13 aktakuza kundër 15 personave

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se nga prokuroritë themelore janë ngritur gjashtëdhjetepesë (65) aktakuza kundër shtatëdhjetë (70) personave, për vepra të ndryshme penale.  

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit, janë ndaluar shtatëmbëdhjetë (17) persona të dyshuar, janë paraqitur katër (4) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit ndaj shtatë (7) personave të dyshuar, si dhe është paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së arrestit shtëpiak për një (1) person të dyshuar.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur trembëdhjetë (13) aktakuza kundër pesëmbëdhjetë (15) personave, të dyshuar për kryerjen e veprave të ndryshme penale, të përcaktuara në Kodin Penal të Republikës së Kosovës (KPRK).    

 

ProkuroritëProkuroria SpecialePrishtinë Prizren  PejëGjilanGjakovëMitrovicëFerizaj       Total:
Aktakuzatpersonat/23-2313-15/15-156-86-62-365-70
Ndalimet/7/7/3//17
Paraburgimet: kërkesat – personat/3-3///2-5//5-8
Bastisjet/////////
Sekuestrimet/////////
RAPORTO