Policia lëshon dorën në gjoba, dënon 4346 persona brenda katër ditëve

Policia lëshon dorën në gjoba, dënon 4346 persona brenda katër ditëve

Policia e Kosovës është duke thyer rekord në shqiptimin e gjobave ndaj shkelësve të rregullave në trafik.

Vetëm këto katër ditët e fundit (13 Gusht, 14 Gusht, 15 Gusht dhe 16 Gusht) janë gjobitur 4346 qytetarë në gjithë vendin.

Këto të dhëna janë nxjerr nga SuharekaOnline në bazë të raporteve ditore të policisë.

Nëse vlera mesatare e një tikete është 20 euro, atëherë i bije që buxheti i Kosovës është pasuruar me 86920 euro brenda katër ditëve.

Mirëpo pavarësisht numrit të madh të gjobave në trafik, aksidentet janë ende shqetësuese

RAPORTO