Policia dënon afër 400 qytetarë për mosrespektim të masave anti-COVID

Policia dënon afër 400 qytetarë për mosrespektim të masave anti-COVID
Çlirim Gashi

09.06.2021 / Kronika

Policia e Kosovës është duke vazhduar me shqiptimin e gjobave ndaj qytetarëve për mosrespektim të masave anti-COVID.

Që nga muaji gusht i vitit të kaluar, në vendin tonë ka hyrë në fuqi ligji anti-COVID, i cili ka për qëllim parandalimin e përhapjës së infeksionit me këtë virus.

Ndërsa, gjatë ditës së martë Policia e Kosovës ka dënuar 387 qytetarë në bazë të ligjit anti-COVID.

Rikujtojmë se gjatë ditës së martë në tërë vendin janë konfirmuar 5 raste pozitive me COVID-19.

Ndërsa në Komunën e Suharekës që disa ditë radhazi nuk është regjistuar asnjë rast i infektimit me COVID-19 dhe asnjë rast i vdekjes nga ky virus.

LEXO EDHE:  Të dielën policia dënoi vetëm një qytetar për mos respektimin e masave
RAPORTO