Policia apel qytetarëve për kapjen e 27-vjeçarit që tmerroi qytetarët me vjedhje

Policia apel qytetarëve për kapjen e 27-vjeçarit që tmerroi qytetarët me vjedhje
Herolind Bytyçi

03.07.2020 / Kronika

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligjin për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejё, Gjykatës Themelore Prizeren- dega Suharekё, Gjykatës Themelore Gjakovё dhe Gjykatës Themelore Gjakovё-dega Malishevё, me qëllim arrestimin e tij, lëshon kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është:

ELSADET (Agim) JEFKAJ  i lindur me 31.12.1993  në Gjermani.

I pandehuri është i kërkuar për disa raste për veprat penale “VJEDHJË E RENDË” dhe “VJEDHJE”.

“Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor”.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

RAPORTO