Policia aksion për zbatimin e masave në rajonin e Prizrenit, gjobiten 45 persona

Policia e Kosovës në Prizren ka bërë një aksion lidhur me zbatimin e masave anti-Covid në qendra tregtare, sheshe dhe lokacione të tjera në këtë komunë.

31.12.2021 / Kronika

Policia aksion për zbatimin e masave në rajonin e Prizrenit, gjobiten 45 persona
Foto: Ilustrim

Policia njofton se në tri lokale janë shqiptuar gjoba ndaj 45 personave për mos respektim të masave kundër Covid-19.

Njoftimi i plotë:


Më datat 30/31 dhjetor 2021, duke u bazuar ne Vendimet e Qeverise së Republikës së Kosovës (masat mbrojtëse kundër Virusit Covid 19), Drejtoria rajonale e policisë në Prizren, ka zhvilluar aktivitete në parandalimin dhe respektimin e masave kundër Covid-19.

Gjate kryerjes se detyrës zyrtare, angazhimet policore në zbatim të masave anti covid-19 në qendrat  tregtare, sheshe dhe lokacionet tjera në komunën e Prizrenit, Konkretisht  në tri lokalet (dy lokale Shisha Bar dhe  një kafiteri), janë hasur duke punuar në kundërshtim me vendimin e Qeverisë e ligjin anti Covid -19 janë shqiptuar 45 gjoba personit juridik dhe ndaj personave që kanë qenë në këto lokale. e qe nuk i kanë respektuar keto masa në bazë të ligjit 07/L-006.

Mundësi e mirë pune, Fabrika e Mobileve “TE NASERI” kërkon 50 punëtorë!

Fabrika e Mobileve ”Te Naseri” e cila gjendet në Zonën Industriale në Shirokë me një eksperiencë të gjatë në prodhimin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *