Persona të panjohur dëmtojnë derën e hyrjes në shkollën e fshatit Sllapuzhan

Persona të panjohur dëmtojnë derën e hyrjes në shkollën e fshatit Sllapuzhan
Eurolinda Zenelaj

02.03.2021 / Kronika

Të hënën në Policinë e Kosovës në Suharekës është raportuar një rast i dëmtimit të pronës.

Në mëngjesin e së hënës, rreth orës 06:25 në Policinë e Kosovës në Suharekë është raportuar se gjatë natës persona të panjohur e kanë dëmtuar derën e hyrjes së shkollës fillore ”Xhavit Sylaj”në fshatin Sllapuzhan.

Policia e Kosovës ka njoftuar se deri më tani vlera e dëmit nuk dihet ende dhe se rasti në fjalë është duke u hetuar nga njesit përkatëse.

RAPORTO