Për 24 orë arrestohen 8 persona për mosrespektim të orës policore

8 persona janë arrestuar në 24 orëshin e fundit në vend, për mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë.

Nga gjashtë rastet sa ishin gjithsej lidhur me këtë vepër, tri ishin në Prishtinë, një në Ferizaj, një tjetër në Prizren dhe një në Mitrovicën e Jugut.

Katër prej këtyre personave u arrestuan në Prishtinë, dy në Prizren, një në Ferizaj dhe një në Mitrovicë.

RAPORTO