Për 24 orë arrestohen 63 persona për mosrespektim të orës policore

63 persona janë arrestuar në 24 orëshin e fundit në vend, për mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë.

Nga 30 rastet sa ishin gjithsej lidhur me këtë vepër, 14 ishin në Prishtinë, 2 në rajonin e Prizrenit, 1 në Pejë, 10 në Gjakovë dhe 2 në Mitrovicën e Jugut dhe 1 në Mitrovicën e Veriut.

39 prej këtyre personave u arrestuan në Prishtinë, 4 në rajonin e Prizrenit, 1 në Pejë, 16 në Gjakovë dhe 2 në Mitrovicën e Jugut dhe 1 në Mitrovicën e Veriut.

RAPORTO